Page 1 of 4

Stallone

Posted: Sat Aug 15 2009 17:56
by Andy Botwin
Katselen Bananasia ja siinä Stallonella on pieni rooli. Samalla tuli mieleen, että mitä Stallonen vanhoja leffoja pystyy vielä tänäänkin katsomaan. Tarkoitan sitä, että mitään nostalgiapisteitä EI tule huomioida vaan pitäisi pystyä ihan rehelliseen shittiä vai timanttia jakoon. Onko jäbä jo täysi dinosaurus ilman nostalgiapisteitä?

Stallonen leffat.

Re: Stallone

Posted: Sat Aug 15 2009 18:02
by Sark
Ei tuosta ole varmaan kuin kuukausi kun vahtasin Cliffhangerin ja Demolition Manin ja molemmat olivat mielestäni vallan toimivia toimintapläjäyksiä ja Demolition Manin tulevaisuuden kuva alkaa osittain näyttämään liiankin tarkalta ennustukselta. Tietty First Blood kolisee edelleen, kakkosta ja kolmosta en ole aikoihin katsonutkaan.

Re: Stallone

Posted: Sat Aug 15 2009 19:08
by Andy Botwin
Sark wrote:Demolition Manin tulevaisuuden kuva alkaa osittain näyttämään liiankin tarkalta ennustukselta.
Pitänee pistää katseluun.

The Specialist ja Assassins olivat ainakin ennen sellaisia guilty pleasureja, mitenköhän nykyään mahtaisivat toimia :hmmm:

Re: Stallone

Posted: Sat Aug 15 2009 20:01
by Invictus
Assassins oli mun mielestä aika tylsä ja Specialistissa shown varastaa Woods ja Stonen tissit.

Over the Topia voisin suositella, mutta mukana on liikaa nostalgiapisteitä. "cheesy"

Stallone palkitaan Venetsiassa, aika radikaali veto ns. vakavilta leffapiireiltä.

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Sy ... 5248453280

Re: Stallone

Posted: Sat Aug 15 2009 20:23
by JakeTheSnake
Andy Botwin wrote:Katselen Bananasia ja siinä Stallonella on pieni rooli. Samalla tuli mieleen, että mitä Stallonen vanhoja leffoja pystyy vielä tänäänkin katsomaan. Tarkoitan sitä, että mitään nostalgiapisteitä EI tule huomioida vaan pitäisi pystyä ihan rehelliseen shittiä vai timanttia jakoon. Onko jäbä jo täysi dinosaurus ilman nostalgiapisteitä?
Täällähän niitä Stallionen leffoja aiemmin listattiin tähdityksineen.
http://www.hohtoloota.net/viewtopic.php ... r+stallone

Re: Stallone

Posted: Sun Aug 16 2009 10:19
by Starbuck
Invictus wrote: Stallone palkitaan Venetsiassa, aika radikaali veto ns. vakavilta leffapiireiltä.

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Sy ... 5248453280
Siellä ne palkintopytyt sitten seisovat rinnakkain Syltyn takan reunuksella: Golden Raspberry ja tuo Venetsian pokaali. :LOL4:
Hieno homma joka tapauksessa. :upeeta2:

Re: Stallone

Posted: Tue Aug 18 2009 17:27
by Fabio Nesta
Invictus wrote:Over the Topia voisin suositella, mutta mukana on liikaa nostalgiapisteitä. "cheesy"
Katselin Over the Topin tuossa keväällä ensimmäisen kerran ja täytyy sanoa, ettei se nyt niin paha ollut kuin mitä olen saanut ymmärtää. Toki aamujumppa pojan kanssa herätti hilpeyttä, mutta muuten ihan ok pätkä. Cobra sitten olikin ihan toista maata :mrgreen:

Re: Stallone

Posted: Wed Aug 19 2009 4:27
by d0ne
Fabio Nesta wrote:
Invictus wrote:Over the Topia voisin suositella, mutta mukana on liikaa nostalgiapisteitä. "cheesy"
Katselin Over the Topin tuossa keväällä ensimmäisen kerran ja täytyy sanoa, ettei se nyt niin paha ollut kuin mitä olen saanut ymmärtää. Toki aamujumppa pojan kanssa herätti hilpeyttä, mutta muuten ihan ok pätkä.
Ylätalja rekan hytissä on myös aivan hillitön! :upeeta2:

Re: Stallone

Posted: Wed Jan 06 2010 13:35
by Cloud
Sly mursi niskansa The Expendablesin kuvauksissa

Tosimiehet tekee leffat loppuun vaikka niskat murtuneena.

Re: Stallone

Posted: Wed Jan 06 2010 13:37
by Mikko Lahtinen
Cloud wrote:Sly mursi niskansa The Expendablesin kuvauksissa

Tosimiehet tekee leffat loppuun vaikka niskat murtuneena.
Mitenköhän tuollainen vaikuttaa niihin suunniteltuihin tuleviin projekteihin...?

Re: Stallone

Posted: Wed Jan 06 2010 13:54
by Cloud
Mikko Lahtinen wrote:
Cloud wrote:Sly mursi niskansa The Expendablesin kuvauksissa

Tosimiehet tekee leffat loppuun vaikka niskat murtuneena.
Mitenköhän tuollainen vaikuttaa niihin suunniteltuihin tuleviin projekteihin...?
Eiköhän mies ole jo aika tottunut noihin vammojen saamiseen, tosin taitaa olla hiusmurtuma niskassa yksi pahimmista mitä on saanut. Onkos jossain listaa Stallonen vammoista? Muistelen että esim. käden lihas olisi hänellä joskus mennyt paskaksi :hmmm:

Näistähän voisi tehdä ihan oman topickin, kuvauksissa loukkaantuneet näyttelijät.

Re: Stallone

Posted: Wed Jan 06 2010 17:27
by Mikko Lahtinen
Tuollaiset loukkaantumiset alkavat vain olla vakavuudeltaan sellaista luokkaa, että voi käydä mielessä, että ehkä uuden Rambo-elokuvan takia ei kannata ottaa riskiä halvaantumisen tai hengen menettämisen suhteen. Varsinkin, kun tuossa iässä vammoista toipuminen on hitaampaa ja epävarmempaa kuin nuorempana.

Re: Stallone

Posted: Wed Jan 06 2010 18:24
by The_Sipi
Rambo taistelisi vaikka viimeiseen asti, joten ei Syltty haluu jäädä roolihahmoaan pahemmaksi. :)

Re: Stallone

Posted: Sat Jan 02 2016 6:09
by Exterminator
Creed: The Legacy of Rocky :star: :star: :star: :star: :puoli:
http://www.imdb.com/title/tt3076658/?ref_=nv_sr_1
Erinomainen päätös Rockyn uralle ja elokuvasarjalle, vaikka tässä onkin vielä enemmän kyse seuraavan sukupolven nyrkkeilijästä. Elokuvan nimi vihjaa jo hyvin, kuka nyt tavataan. Pappa-Stallone ei onneksi enää kehään nouse, mutta on muutoin loistovedossa ja tekeekin tässä uransa luultavasti parhaan roolin. Ikääntyneen, entisen elämänsä ihmisiä mutta ei nyrkkeilypiirejä ikävöivän Balboan rooli tuntuu harvinaisen luontevalta paluulta veteraanille. Noin kymmenen vuoden takainen Rocky Balboa oli sekin jees, ja nyt juostaan laadullisesti vielä vähintään yhdet portaat korkeammalle. Ehkä Stallonen on ollut nyt helpompi pistää kaikki paukut omaan rooliinsa, kun muut hoitavat ohjauksen ja kässärin.

Hyvää työtä tekevät toisetkin, kuten pääosan Michael B. Jordan hyväkuntoisena Adonis-nuorukaisena, jolla riittäisi täysin rahkeet noudattaa Apollon "be a thinker, not a stinker" -elämänviisautta. Ura kravatti kaulassa saa kuitenkin jäädä, sillä otteleminen on ollut verissä jo nappulasta. Romantiikkaa löytyy uuden kodin alakerrasta Tessa Thompsonin pätevästi elävöittämän taiteellisen Biancan hahmossa. Bill Cosby Shown äitiä Phylicia Rashadia oli hauska nähdä pitkästä aikaa jossain, eikä tämäkään jää muista jälkeen pojastaan huolta kantavana vanhempana.

Tässä on onnistuneesti löydetty niitä vahvuuksia, joiden takia ensimmäinen Rocky on ehdoton suosikkini. Realistisen makuista draamaa todellisilla henkilöhahmoilla ja hyvällä ajoittaisella huumorilla maustettuna, minkä lisäksi matseihin on saatu erittäin vahva intensiteetti. Erätauoillakin on tunnelma ihan yhtä katossa, kun Stallonen huippuvire ei laske pätkääkään Rockyn ohjeistaessa suojattiaan.

Elokuva ja roolityö, joita en olisi osannut odottaa. Olo on vähän kuin Apollolla Rockyn ensimmäisen kunnon tällin jälkeen :)

Re: Stallone

Posted: Thu Jan 14 2016 23:51
by Invictus
Creed: eipä tosiaan löydy valitettavaa viimeisimmästä lisäyksestä Rocky-saagaan. Viimeiseksihän tämäkään ei ilmeisesti jää, vaan jatkoa Creedille on jo luvassa. No, jäi tai ei, hyvä leffa, ei aivan noin hyvä kuin Ex ylempänä pisteyttää mutta kyllähän tämä sai paikoitellen kylmiä väreitä aikaan (heti siinä vaiheessa kun leffan nimi iskeytyi kankaalle), johtuiko nyt sitten siitä nostalgiasta, en tiedä enkä välitä.

Mutta ei tämä pelkkä nostalgiatrippi ole, leffaa oli kuitenkin päivitetty modernimmaksi. Nyrkkeilymatsit ovat erittäin mukaansatempaavia, kamera pyörii nyrkkeilijöiden keskellä ja katsojakin tuntee välillä olevansa mukana matsissa. Treenimontaasit ovat tietysti mukana ja kyllä siellä kuullaan niitä klassisia Rocky-melodioitakin. Vanhoja hahmoja Rocky-leffoista ei nähdä muuta kuin vanhoissa videopätkissä. Esim. Burt Young Pauliena on nyt tippunut kuvioista. Leffan tarinasta nyt ei sen kummempaa, osinhan tämäkin on taas uudelleen kerrottu ensimmäinen Rocky-leffa (tai no näitä tarinoitahan on aika monta muutakin) eli vaikeuksien kautta voittoon -kerronnalla mennään. Leffalla on kestoa yli kaksi tuntia mutta ei tässä kyllästy ns. suvantovaiheissakaan. Paljon tietysti tekee mainiot näyttelijät, jos nyt unohdetaan ikonen Syltty, niin Adonis Creedinä nähtävä Michael B. Jordan tekee hyvää työtä ja luo hahmosta varsin kiinnostavan ja symppiksen. Hyvin luontevasti tekee roolinsa kuin myös tyttiksenä nähtävä Tessa Thompson. Muut näyttelijät jäävät enimmäkseen statisteiksi. Loppumatsin vastustaja "Pretty" Ricky Conlan jää aika perusilkeäksi tapaukseksi. Rockyhan joutuu tässä kohtaamaan vakavampiakin vaikeuksia ja kyllähän hahmon pitämä puhe pukuhuoneessa Creedilla saa jo melkein silmäkulmat kostumaan.

Jos Stallone saa tästä sivuosa-Oscarin, niin ei se ainakaan varmaan suurin vääryys ole. Mies on jo niin sisällä hahmossa ettei äijän tarvitse repiä itsestään mitään yliammuttuja suorituksia. Oikeasti, mies tekee tässä ilmeikkään suorituksen.

Varmaan elokuvallisesti parasta mitä Rocky-sarja tarjoaa, omassa viihdyttävyysluokassa toki mennään sitten kolmos- ja nelososissa.

:star: :star: :star: :star: