Kokkaavat lootalaiset

Tietokilpaluja ja mielipidekyselyjä vapaamuotoisista aiheista.
User avatar
Kaapo Tujunen
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 953
Joined: Sat Aug 24 2013 18:08

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Kaapo Tujunen »

Ei varsinaista kokkausta, mutta S-marketista tarttui mukaan ensimmäistä kertaa elämässä Surimi-paketti. Googletuksien perusteella siitä vois tehdä salaattia kananmunan, maissin ja majoneesin ym. kanssa.


Sushi...ääs-marketissa ei ollut pakastesushia jota on pitänyt kokeila pitkään , varmaan löytyy supermarketeista? Ruokatunnilla olis lähellä Sushiravinteli puffet, mut pitäis ensin vähän makustella kotioloissa.
:ville:
Nykyinen absolutisti brenkun suhteen...
User avatar
speKtacle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1333
Joined: Thu Aug 14 2008 0:05

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by speKtacle »

Onko kukaan lootalaisista vielä maistanut näitä ah niin kovasti tapetilla nyt olevia hyönteispohjaisia safkoja? Näkkäreitä, chilipähkinöitä tahi proteiinipatukoita...
User avatar
Kaapo Tujunen
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 953
Joined: Sat Aug 24 2013 18:08

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Kaapo Tujunen »

speKtacle wrote:Onko kukaan lootalaisista vielä maistanut näitä ah niin kovasti tapetilla nyt olevia hyönteispohjaisia safkoja? Näkkäreitä, chilipähkinöitä tahi proteiinipatukoita...
Siinä vaiheessa kun normaali ruoka on planeetalta loppunut, niin pitää alkaa maistelemaan. :sick:

Prismassa on näkynyt jotain sirkkaleipää. :smo:
Nykyinen absolutisti brenkun suhteen...
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 6069
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Tina DeMona »

Minä ihan mielelläni kokeilisin. Mutta just jotain kunnolla valmistettuja ja ei minään ihme tylsinä korvikkeina niinkuin leivässä. Kyllä sen verran pitää uteliaisuutta olla, että voi edes sanoa tunkeneensa kourallisen paistettuja köttiäisiä naamaansa.
--- Amal shufar, at rrug ---
User avatar
rautapuoli
Sinanjun mestari
Sinanjun mestari
Posts: 3762
Joined: Mon Apr 07 2008 17:57

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by rautapuoli »

Tina DeMona wrote:Minä ihan mielelläni kokeilisin. Mutta just jotain kunnolla valmistettuja ja ei minään ihme tylsinä korvikkeina niinkuin leivässä. Kyllä sen verran pitää uteliaisuutta olla, että voi edes sanoa tunkeneensa kourallisen paistettuja köttiäisiä naamaansa.
Sama juttu. Ei oikeen ötökkäleipä innosta. Sen sijaan voisin laittaa vaikka jostain ötököistä jauhettua leikkelettä tavallisen leivän päälle. Hyönteissapuska kiinnostaa muutenkin jos vaan on se alkuperäinen muoto rikottu.
Saab 900
Built as a Merc, safe as a Volvo, and so much cooler than a BMW.
User avatar
väliaikainen nikki
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 2372
Joined: Fri Feb 02 2018 11:32

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by väliaikainen nikki »

speKtacle wrote:Onko kukaan lootalaisista vielä maistanut näitä ah niin kovasti tapetilla nyt olevia hyönteispohjaisia safkoja? Näkkäreitä, chilipähkinöitä tahi proteiinipatukoita...
Ötökkäpähkinöitä maistoin. Vähän kuin lastulevyä olisi jauhanut suussa. Aasiassa olen jotain ötököitä joskus kaljoissa maistellut mutta tosiaan kun kaljalla huuhtoo niin makuja ei ole jäänyt mieleen.
Harry Väliaikainen nikki hates everybody: Limeys, Micks, Hebes, Fat Dagos, Niggers, Honkies, Chinks, you name it.
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5606
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by aTomiK »

Raakaa kalaa en pysty syömään, tulee heti oksennusreaktio. Ötökät vois ehkä mennä jonain rapeana versiona.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
väliaikainen nikki
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 2372
Joined: Fri Feb 02 2018 11:32

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by väliaikainen nikki »

Raaka kala best!
Harry Väliaikainen nikki hates everybody: Limeys, Micks, Hebes, Fat Dagos, Niggers, Honkies, Chinks, you name it.
User avatar
Kaapo Tujunen
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 953
Joined: Sat Aug 24 2013 18:08

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Kaapo Tujunen »

Piirakoiden leivonta innostaa. Just tuli uunista iso piirakka Myllyn paras-pyöreä piirakkataikinasta jossa ranskankermaa, kirsikkatomaattia, kinkkua, kevätsipulia, persiljaa, pepperonia, kanttarelleja sekä juustoraastetta.
:hungry:
Nykyinen absolutisti brenkun suhteen...
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 6069
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Tina DeMona »

Kaapo Tujunen wrote:Piirakoiden leivonta innostaa. Just tuli uunista iso piirakka Myllyn paras-pyöreä piirakkataikinasta jossa ranskankermaa, kirsikkatomaattia, kinkkua, kevätsipulia, persiljaa, pepperonia, kanttarelleja sekä juustoraastetta.
:hungry:
Piirakat on kyllä älyttömän aliarvostettu ja messevä ruokalaji - niin makeat kuin etenkin suolaisetkin. Pitäisi itsekin taas pitkästä aikaa väsätä jossain vaiheessa!
--- Amal shufar, at rrug ---
User avatar
Kaapo Tujunen
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 953
Joined: Sat Aug 24 2013 18:08

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Kaapo Tujunen »

Tina DeMona wrote:
Kaapo Tujunen wrote:Piirakoiden leivonta innostaa. Just tuli uunista iso piirakka Myllyn paras-pyöreä piirakkataikinasta jossa ranskankermaa, kirsikkatomaattia, kinkkua, kevätsipulia, persiljaa, pepperonia, kanttarelleja sekä juustoraastetta.
:hungry:
Piirakat on kyllä älyttömän aliarvostettu ja messevä ruokalaji - niin makeat kuin etenkin suolaisetkin. Pitäisi itsekin taas pitkästä aikaa väsätä jossain vaiheessa!
Ja mikä parasta, siihen voi mättää mitä tahansa jääkaapista ja ydintalven varastosta sattuu löytämään. Seuraavaksi ehkä jonkinlainen merellinen piirakka.
Nykyinen absolutisti brenkun suhteen...
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 6069
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Tina DeMona »

Kaapo Tujunen wrote:
Tina DeMona wrote:
Kaapo Tujunen wrote:Piirakoiden leivonta innostaa. Just tuli uunista iso piirakka Myllyn paras-pyöreä piirakkataikinasta jossa ranskankermaa, kirsikkatomaattia, kinkkua, kevätsipulia, persiljaa, pepperonia, kanttarelleja sekä juustoraastetta.
:hungry:
Piirakat on kyllä älyttömän aliarvostettu ja messevä ruokalaji - niin makeat kuin etenkin suolaisetkin. Pitäisi itsekin taas pitkästä aikaa väsätä jossain vaiheessa!
Ja mikä parasta, siihen voi mättää mitä tahansa jääkaapista ja ydintalven varastosta sattuu löytämään. Seuraavaksi ehkä jonkinlainen merellinen piirakka.
Sekin on totta!
--- Amal shufar, at rrug ---
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 6069
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Tina DeMona »

Tekaisin makoisan piirakan tuossa hetki sitten. Pekonia, erinäisiä kasviksia ja sellaisia juustolla täytettyjä jalopenoja siinä on. Harmittaa vaan, kun unohdin sipulin ostaa - sitä se olisi kyllä vähän huutanut.
--- Amal shufar, at rrug ---
User avatar
väliaikainen nikki
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 2372
Joined: Fri Feb 02 2018 11:32

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by väliaikainen nikki »

Yksinkertaiset ja helpot jauhelihapihvit.

jauhelihaa 400 g
1 kokonainen kanamuna ja toisesta valkuainen
Puolipussia ranskalaisen sipulikeiton aineksia (sellainen valmispussi)
jotain chilimaustehässäkkää
jauhettua paprikaa
valkosipulia.

Sekoitus ja 15 min uunissa, n. 200 astetta.
Harry Väliaikainen nikki hates everybody: Limeys, Micks, Hebes, Fat Dagos, Niggers, Honkies, Chinks, you name it.
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 6069
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Kokkaavat lootalaiset

Post by Tina DeMona »

Sellaiset viisi ja puoli tuntia on ollut taas hernekeitto muhimassa, tuttuun tyyliin joulukinkun jämistä enin osa lihaa seassa. Vielä olisi pari tuntia ideana kypsytellä niin tulee hyvää.

Eikä taatusti löydy yhtä ainoata keitettyä porkkananpalaa sieltä!
--- Amal shufar, at rrug ---
Post Reply