Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Keskustelua elokuvien tv-esityksistä ja mielenkiintoisista ohjelmista. Myös vinkit katsomisen arvoisista ohjelmista ovat enemmän kuin toivottavia.
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4681
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by aTomiK »

Image

Katsoin BBC:n Taboo sarjan ensimmäisen tuotantokauden kaikki 8 tunnin mittaista jaksoa ja olihan tämä helvetin hyvä.

1800-luvun alun Lontoo on paskainen ja saastainen paikka. Tarjolla on lisäksi annos mystiikkaa, veikeitä hahmoja ja kunnon juonittelua.
Tom Hardy tekee pääosassa kovaa jälkeä mutta samaa voi kyllä sanoa koko mainion castin toiminnasta kautta linjan.
Mielenkiintoisesti ohjaajat on tässä pohjoismaista. Tanskalainen Kristoffer Nyholm ohjasi ensimmäiset neljä ja suomalainen Anders Engström jälkimmäiset neljä jaksoa.

Suosittelut siis ja kakkoskausi on tulossa.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
speKtacle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1233
Joined: Thu Aug 14 2008 0:05

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by speKtacle »

Taboossa on kyllä mahtavan vittumaiset vastavoimat Hardylla. Jonathan Pryce ja muut East Indian Companyn mulkut, turpea ja todella huonoihoinen kuningas sekä siskon pyrkyrimäinen aviomies. Atmosfääri on saatu hemmetin paskaiseksi, prameissa vetimissäkin liikkuvien ihmisten hien oikein haistaa. Ehkä Hardyn hahmon kaikkivoipaisuus voi joitakin nillittäjiä haitata, mutta itse en siihen ehtinyt kiinnittää suurta huomiota kun kaiken aikaa piti pähkäillä miten se selvittää kulloisenkin kiipelin. 2010-luvun tv-tuotannot ovat kyllä saakelin kovia.

User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5346
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Tina DeMona »

speKtacle wrote:2010-luvun tv-tuotannot ovat kyllä saakelin kovia.

Tämä on äärimmäistä totuutta ja totta tässäkin tapauksessa: katsoin kakkostuotantokauden Penny Dreadfulia.

https://www.imdb.com/title/tt2628232/reference

Jos eka kausikin jo varsin moitteeton ja hieno olikin, tällä tämä nousee välittömästi ehdottomien suosikkieni kaanoniin. Tämä on vain uskomattoman hyvin kirjoitettu ja ennenkaikkea fiksu tapaus, joka osaa aina löytää vielä uuden mielenkiintoisuuden vaihteen jostain esiin.

Kakkoskaudella päästään kunnolla noita- ja okkultismitouhuihin ja se jos mikä on nannaa. Tämä oli oikeastaan aika pitkälti sitä, mitä olisin toivonut sen The Vvitchin olevan - olkoonkin, että periodi ja näkökulma ovat taas kohtuullisen erilaiset. Mutta kunnon omituisia rituaaleja, hyytävää tunnelmaa, omituisia visioita, The Devil Rides Out kohtaa Suspirian -fiilistä... ai jai!

Hahmot jatkavat laadukkuuttaan. Eva Green on paitsi megakuuma superjumalatar myös aivan helvetin kova esiintyjä. Myös Billie Piper on edelleen ihana ja tarjoaa kauden parhaan tvistin. Timothy Daltonkin on luonnollisesti jälleen hyvä, vaikka vähän jääkin muiden hahmojen varjoon tällä kaudella. Väkivaltaa ja perversioita ei tietenkään myöskään säästellä.

Prakti-ihmissusikin oli. "Tässä teille CGI-mälli: katsokaa sitä! Katsokaa sen paskuutta!" -mentaliteettia ollaan muutenkin edelleen, fiksusti, vältelty. Tuo susihukka voi kyllä aluksi tuoda tietyssä hienovaraisuudessaan vähän ikävästi mieleen Jack Nicholsonin The Wolfin, mutta aika selkeästi siinäkin on tavoiteltu enemmän niitten ekojen aiheen kuvausten kuten Werewolf in Londonin tunnelmaa. Mistään Howling -messevyydestä ei siis ole kyse, mutta paljon ennemmin minä silti tämän otan kuin sen tavallisen, päälleliimatun tietokone-erikoisen.

Ehdottomasti yksi parhaita tv-sarjoja viimeisen kymmenen vuoden sisältä. Ei juuri mitään valitettavaa. Ja kolmannellekin kaudelle lupailtiin hyvyyksiä. Odotan innolla!
--- Amal shufar, at rrug ---

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9164
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Exterminator »

Exterminator wrote:Kyllä isä osaa kävi uusintakierroksella ja on tämä edelleen kotimaiseksi sitcomiksi harvinaisen onnistunut tapaus. Paljon hauskaa dialogia ja erityisesti aikuiset loistavat osissaan, eli Tom Lindholm isänä ja Tuija Ernamo äitinä. Hyvin lähtevät punchlinet myös Jussi-poikaa esittävältä Jarno Jokiselta. Pikkutuhmaa juttua tässä oli yllättävänkin usein, vaikka ihan perheen pienimmillekin sopiva sarja on kuitenkin kyseessä. Ne yhdessä jaksossa kuullut Jonnan (Maiju Jokinen) "Vittu!" -huudahdukset poikkeavat kummallisesti linjasta ja hahmon normaalista kielenkäytöstä, mutta hauska kohtaus siitä silti syntyi. Nykyään ei varmasti enää menisi läpi lomailujakson "neekerittely" ja "neekeri-imitoinnit".
Halusin nähdä Ernamon välillä jossain oikeasti hyvässä ja KIO:n viime katselusta onkin näköjään jo noin 3,5 vuotta, miksipä siis ei. Ei ole sarjan hauskuus vähentynyt ainakaan minulle. Tytär Maijulla on kyllä söpö lärvi, mutta hahmo on kieltämättä melko negatiivinen ja ilkeähkö tapaus. Ehkä tähän ei niin ole osannut kiinnittää huomiota viattoman ulkonäön takia. En silti valita, onneksi on mukana ja lienee ollut hauskaa äitinsä kanssa tehdä sarjaa.

Tässäkään ei ole aina ihan viimeisen päälle hiottu kaikkea, kohtauksiin on ainakin muutaman kerran jäänyt joku pikkumoka, lähinnä vuorosanoissa. Helposti tuollaiset antaa anteeksi, kun hyvää juttua piisaa näin runsaat määrät. Useimmiten varmasti jakson aiheen olisi käsitellyt monta minuuttia lyhyemmässäkin ajassa ja välillä aletaan soutamaan ja huopaamaan. Onpahan toisaalta kivaa vaihtelua nykyajan ajallisesti kutistuville ja mainoksia lisää väliin ahtaaville sitcomeille. Se jakso, jossa isää luullaan kuolleeksi, toimi nyt heikoimmin. Tuntui aika väkisin väännetyltä aiheelta alusta asti. Niin ja sivuroolien "näyttelyn" taso poikkeaa välillä hiukan liikaa pääosien esittäjistä. Varsinkin niden poliisien kohdalla, jotka todennäköisesti ihan oikeasti tuota ammattia harjoittavat.

Tulisi joskus taas tv:stä ne myöhemmin tehdyt 10 jaksoa, niin voisi tarkistaa, olivatko niin huonoja kuin muistelen. Nyt voisi kuitenkin perään katsella ainakin niin ikään Maijun sisältävän Mummon ja onhan tuolla kaapissa myös Sisko ja sen veli. Jälkimmäinen ei oikein viimeksi lähtenyt, vaikka pitäisi olla laatua.
-You have a huge fucking dick!

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4681
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by aTomiK »

Buffy tv-sarja neitsyys lähti sitten ekan kauden 12 jakson tuijotteluilla.

Täytyy sanoa, että alku oli juuri niin 90-lukuista hehehee touhua pienillä matseilla kuorrutettuna kuin pelkäsinkin eikä episodeissa Bronze klubilla soineet alternate/indie biisit asiaa ainakaan parantaneet.
Mutta pikkuhiljaa hommaan tuli selkeästi parempaa imua ja jos nyt olen oikein ymmärtänyt on parhaat kaudet vasta tulossa. Niihin sitten joskus myöhemmin.

Sarah Michelle Gellar on kyllä maukas typy ja veti ne muutkin vakkarityypit ihan mukiinmenevästi.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5346
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Tina DeMona »

^Buffy on kova, tämä on hyvä! Ja joo, todellakin paremmat jutut vasta tulossa. Eka ja viimeinen on heikoimmat kaudet, ehdottomasti.
--- Amal shufar, at rrug ---

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9164
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Exterminator »

Mummo tuli kerrattua. Eli mainion Kyllä isä osaa kirjoittaneen & ohjanneen Lepikön varhaisempaa komediaa. Samoja ihmisiähän näissä nähdään, kun tässäkin on Maiju Jokinen, perheen ainoana lapsena, ja Tuija Ernamo tämän isän veljen vaimona. Reinikaisen sanoja kadotteleva Mauri "Ek" Kuosmanen nähdään tässäkin sivuosassa, tuona velipoikana eli Ernamon miehenä.

Niin se on, ensimmäinen kausi eli vuonna '87 esitetyt 5 jaksoa ovat edelleen hauskemmat. Loput viisikin sisältävät paljon huvittavuuksia, mutta naurut jäivät jälleen auttamatta vähemmiksi, jopa olemattomiksi.

Tässä nyt huomio kiinnittyi mm. siihen, että vanhemmat tässä sarjassa ovat huomattavasti normaalimman tuntuisia ihmisiä kuin KIO:n oikeastaan koko sakki, melkoisia marakattejahan nuo siinä olivat koko perhe. Annan (Jokinen) isä ja äiti ovat paitsi paljon hillitympiä, myös yllättävän kusipäisiä ihmisiä :hyymy: Ihan jopa söötin ja vasta noin 10-vuotiaan Maijun roolihahmoa kävi sääliksi, kun varsinkin isä (Ahti Jokinen) kiroilee ja vieläpä uhkaa kaivaa remmin esiin :oikeesti:

Maijulla on kuitenkin ensimmäisissä jaksoissa ne sarjan naurattavimmat repliikit ja onhan tämä Annan hahmo huomattavasti mukavampi tyttö kuin KIO:n Jonna!

Räsänen myöskin on erinomainen nuorekkaana mummona, joka pistää poikansa vaimoineen helisemään keksinnöillään.

Ja eihän ne jaksojen aiheetkaan mitään hömppää ole, kun käsitellään muun muassa videolakia, tietokonevarkauksia, graffiteja ja merirosvoradioita.

Eiköhän niiden Venlojen suhteen ihan hyvä valinta tehty. Lepikön Kaikki kotona on mennyt täysin ohi, olisi voinut olla katsomisen arvoinen.
-You have a huge fucking dick!

User avatar
väliaikainen nikki
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 2372
Joined: Fri Feb 02 2018 11:32

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by väliaikainen nikki »

X-Files - Yhdeksäs kausi

Tämän kauden katsomiseen meni varmaan ikuisuus. Jäätävän paskoja jaksoja mukana tällä kaudella.

Humans - Kolmas kausi

Taso pysyi ja jatkoakin odottelen hybrivauvan toivossa.

Expanse - Toinen kausi

Kiinnostus oli kova mutta romahti totaalisesti enkä enää edes muista mihin tämä jäi. En jatka kolmannella kaudella.

Altered Carbon

Kuten Expanse, alku oli kova mutta loppua kohden hohhoijaa. Uusi kausi tulossa, pääosassa tietenkin neekeri. En katso lisää.
Harry Väliaikainen nikki hates everybody: Limeys, Micks, Hebes, Fat Dagos, Niggers, Honkies, Chinks, you name it.

User avatar
speKtacle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1233
Joined: Thu Aug 14 2008 0:05

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by speKtacle »

Happy Valley - season 1
https://www.imdb.com/title/tt3428912/?ref_=fn_al_tt_1

BBC:n erittäin laadukkaan poliisisarjan eka kausi tuli katsottua. 6 jaksoa ja 5 tuntia eli mukavan kompakti kausi. Sarjassa seurataan pienen yorkshireläispaikkakunnan poliisitiimin johtajan ylikonstaapeli Catherine Cawoodin elämää. Kidnappaus tapauksen tutkinta johtaa myös Catherinen tyttären itsemurhaan liittyviin seikkoihin. Erittäin elämänmakuista ja jalat maassa tapahtuvaa draamaa. Kyllä britit tämän osaavat.

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9164
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Exterminator »

Pasilan kaudet 1 & 2 ehdin katselemaan. Mikä ihmemies sinä Atte Järvinen olet, kun osaat kirjoittaa yksin tällaista kamaa? Ja ohjaatkin vielä. Ensimmäisellä kaudella lentää jo juttu todella lennokkaasti (paitsi Routalemmeltä tietenkin :) ) ja hauskasti. Toisella kaudella tarinat alkavat iskeä ainakin minuun vielä paremmin, aiheet tuntuvat kiinnostavimmilta -> aletaan olla jo todella hulvattoman huumorin äärellä.

Hahmoista pikavauhtia tekstiä tykittävä Pöysti on Plan 9 -diggailuineen, naisseikkailuineen ja yleensä vähemmän häävin elämänsä kanssa vähintäänkin mielenkiintoinen persoona. Uskaltaisiko sanoa myös, että monella tapaa aidon tuntuinen - tutin imemisestä huolimatta. Se saattaa vaatia hetken tottumista, mutta on mielestäni ehdottoman hyvä visuaalinen ratkaisu sikäli, että resurssit sarjassa ovat riittäneet huulisynkan toteuttamiseen "sinne päin". Tutti suussahan peittää tätä näppärästi. Kollega & aiemmin koulutoveri Neposen Pöystin neroutta kohtaan tuntema ihailu on jännä lisämauste hahmoon.

Hissu Hietalahden ääntelemä ylikomisario Rauno Repomies on silti se kaikista herkullisin tyyppi, jonka touhuille ja jutuille pääsee putoilemaan tiheään. Seniiliyden porttia kolkuttelevalta Raunolta tulee ratkiriemukasta tekstiä ja Hissu on tähän löytänyt sitä täydentämään mahtavan äänen ja tavan replikoida lauseet. Pisteenä i:n päällä miehellä oli ainakin tuossa kakkoskauden aikaan vielä varsin samanlaiset viiksetkin kuin animaatiohahmollaan "cheesy"

Tokan kauden ekstrasta olen kiitollinen, että päästään kurkistamaan sarjan nauhoituksiin. Siellä riittää nauruja porukalla ja onhan tuo helvetin hauskaa nähtävää, kun Hissu, Volanen ja Milonoff (ja se joku nainen) vetävät mikkiin niillä sarjasta tutuilla äänillä. Voisi melkein olla jokaisesta jaksosta katsottavissa tällainenkin versio, jossa seurataan, kun nättelijät äänittävät repliikit!

Kolmosella jatketaan maanantaina. Mutta mitä vittua, sarjasta on tehty kuudeskin kausi? Minä kun luulin omistavani kaikki, mutta ei näyttäisi hyllyssä kuin 5 olevan. VOI JUMALAUTA, sanoi Repomies!
-You have a huge fucking dick!

User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5346
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Tina DeMona »

^On, kuusi kautta plus ne "Spin-off" -härpäkkeet, joissa on eri käsikirjoittajat. Muutenhan ne ei tuosta juuri poikkeakaan, paitsi yksi uusi hahmo on mukana.

Mutta joo, Pasila on kyllä kotimaiseksi tuotokseksi todella jees.
--- Amal shufar, at rrug ---

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9164
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Exterminator »

^ Spin-offit taidan kyllä jättää koskemattomiksi edelleen, vaikka ihan hyvin kai ne alkuperäisestä jatkavatkin. Järvisen lisäksi kai lähti myös Volanen, mutta muut eivät, jos olen oikein ymmärtänyt. Näitä kyllä saisi tilattua, mutta alkuperäisen kutoskautta ei ollut kun yhdellä huudettavana, mistään CDONeista ja Discshopeista turha puhuakaan :confused:

Pasilan 3. kausi nähty. Ei tämä kokonaisuutena yhtä ripeää ja hauskaa verbaalitykitystä minusta edelleenkään ollut kuin toinen kausi, vaikka onneksi sisälsikin runsaasti hyviä hetkiä. Viimeisissä jaksoissa irtosi kunnon hörötyksiäkin, yes.

Ei tästä nyt sen kummempia pointteja tullut mieleen, jatketaan nelosella.
-You have a huge fucking dick!

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9164
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Exterminator »

Ehkä pari sanaa myös Unelmien Poikamiehestä, olikohan tämä jo viidestoista kausi vai mikä. Kuitenkin sellainen, missä oli sinä unelmien poikamiehenä latinokönsikäs Juan Pablo. Yllättäen jätkä muuten onkin jo näköjään 37 v., kun kuvauksien aikaan vasta 32 taisi olla. Eli jos tämä nyt oli Suomen ensiesitys, niin onpahan kunnon viiveellä näytetty.

Invis saa taas lisää pökköä vittuiluunsa :fu2: mutta kyllä myönnän rehellisesti diggailleeni tästä viihteestä. Kyllä tässä nyt kaikkien kameroiden käydessäkin ja hyvin arjesta poikkeavissa tilanteissa kuitenkin ripauksia ihan aitoa romantiikkaa päästään näkemään. Meikäläinenhän toki nauttii kovasti eri naisten panemisesta 8-) mutta se romantikkokin sisältä ehdottomasti löytyy ja tässä päästään ruokkimaan sitä puolta. Eksoottiset paikat (mitä kaikkia niitä olikaan, mutta ympäri pallon ihan reissattiin) tuovat ns. glamouria ja onhan se kivaa päästä tirkistelemään eri maiden meininkejä samalla.

Juan Pablo on karismaattinen hemmo, jaksaa kiinnostaa mieskatsojaakin. Plussaa tai "plussaa" vielä siitä, että niin pikkutytön isä kuin onkin ja haluaa näyttää esimerkkiä, kaverilla on se törkeä puolensakin ja pari kertaa sai äimänä katsella, että mitäs helvettiä. Kun kamerat eivät käy, alkaa miehen suusta naisten mukaan valua kauniiden sanojen sijaan levotonta ja jopa loukkaavaa tekstiä. Jotain tyyliin tykkään nussia sinua tms. Kiinnostavaa! :D Andin ja JB:n yhteisen yön jälkeen piti epäuskoisena kuunnella Andin vuodatusta siitä, miten yö oli silkka painajainen. Että tahdikas hurmuri olikin sitten ilman kameroita jotain ihan muuta, häh...

Naisten ulkonäöllinen keskitasohan tässä toki oli selvästi Suomen versiota korkeampi, vaikka namuja kissoja oli ohjelmassa täälläkin. Kaikki eivät suinkaan poistuneet Juan Pablon valinnasta, niin hyviä pikku kalabaliikkeeja nähtiin myös neitojen puolelta. Kuten Suomen versiossa, viimeiseksi jääneet (kaksi varsinkin) eivät olleet lähimainkaan omia suosikkejani, vaan mitäpä tuo haittaa.

Kyllä tätä katsoisi yhden kauden lisääkin :nerd: Mahtaako alkaa seuraavaksi tässä mainostettu Unelmien poikamiestyttö, jossa tuo Andi olisi juuri se. Eipä tuota varmaan viitsi katsoa, kun nyt onkin jätkiä talo täynnä ja vain yksi nainen :toldso:
-You have a huge fucking dick!

User avatar
Invictus
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Posts: 12098
Joined: Thu Mar 13 2008 13:02
Location: Seinäjoki

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Invictus »

En jaksa enää edes vittuilla...

Sarjoja on tullut taas katseltua eikä edes muista mitä.

Uusintakatseluna The Office, siis se ainut ja alkuperäinen brittisarja. Yksi parhaita sarjoja koskaan ja toimii edelleen. Tiedän että jenkkiversiota on kehuttu, mutta kun ei vaan kiinnosta tämän jälkeen katsoa. Myönnän, en ole edes antanut mahdollisuutta, mutta kun tässä brittiversiossa kaikki on vaan niin kohdallaan. Ensimmäisiä ohjelmia, jotka ovat pahimmillaan kiusallista katsottavaa myötähäpeän takia mutta silti pakko katsoa. Ricky Gervaisin David Brent on vaan täydellinen hahmo (kuten muutkin sarjassa). Lisäksi jenkkiversiossa on se ärsyttävä tyyppi, jonka nimeä en nyt jaksa kaivaa mutta joka näyttelee brittien Garethin vastinetta. En kestä sen jenkkien tyypin pärstää. Tuli katsottua kummatkin kaksi kautta ja sitten pitää vielä tsekata joulujaksot ja se onkin sitten siinä. Vaikka tätä voisi katsoa enempikin, niin onhan se hienoa, kun osataan todellakin lopettaa ajoissa. Onhan tästä se pari vuotta sitten valmistunut leffa David Brent - Life on the Road, jota ei juuri ole kehuttu mutta pitänee tsekata jossain vaiheessa. :star: :star: :star: :star: :star:

Luke Cagen eka kausi tuli katsottua, mainettaan parempi, vaikka kieltämättä puolivälin twistin jälkeen hiukan menettää jännitettään. House of Cardsin toka kausi on katsottu joku aika sitten, hyvää kamaa ja kieltämättä Spaceyn toilailut tuo lisäulottuvuuksia hahmoon. Kakkoskausi sisältää myös yhden tylyimmistä käänteistä heti alkuun.

Happy Daysin kakkoskautta on tullut myös satunnaisesti katseltua kuin myös jälleen kerran Seinfeldia.

User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5346
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Tina DeMona »

Invictus wrote:Uusintakatseluna The Office, siis se ainut ja alkuperäinen brittisarja. Yksi parhaita sarjoja koskaan ja toimii edelleen. Tiedän että jenkkiversiota on kehuttu, mutta kun ei vaan kiinnosta tämän jälkeen katsoa. Myönnän, en ole edes antanut mahdollisuutta, mutta kun tässä brittiversiossa kaikki on vaan niin kohdallaan. Ensimmäisiä ohjelmia, jotka ovat pahimmillaan kiusallista katsottavaa myötähäpeän takia mutta silti pakko katsoa. Ricky Gervaisin David Brent on vaan täydellinen hahmo (kuten muutkin sarjassa). Lisäksi jenkkiversiossa on se ärsyttävä tyyppi, jonka nimeä en nyt jaksa kaivaa mutta joka näyttelee brittien Garethin vastinetta. En kestä sen jenkkien tyypin pärstää. Tuli katsottua kummatkin kaksi kautta ja sitten pitää vielä tsekata joulujaksot ja se onkin sitten siinä. Vaikka tätä voisi katsoa enempikin, niin onhan se hienoa, kun osataan todellakin lopettaa ajoissa. Onhan tästä se pari vuotta sitten valmistunut leffa David Brent - Life on the Road, jota ei juuri ole kehuttu mutta pitänee tsekata jossain vaiheessa. :star: :star: :star: :star: :star:
Kai muistat myös klassisen ja kaikkienrakastaman suomivariaation, jossa pääosassa itse The One and Only Sami Hedberg? Se se vasta onkin jotakin!

No ei mutta vakavammin, pitäisi tämä brittiversio itsekin katsoa joskus. Britit kun yleensä hallitsee juuri tällaiset jutut.
--- Amal shufar, at rrug ---

Post Reply