31 days of horror 2020

Keskustelua elokuvista ja niihin liittyvistä ilmiöistä.
Post Reply
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4764
Joined: Sat May 31 2014 12:17

31 days of horror 2020

Post by aTomiK »

Image

Laitetaanpa tänne jo hyvissä ajoin mehustumaan jo kolmatta kertaa lootassa vietettävän kauhulokakuun oma ketju.

Itse ajattelin tänä vuonna tsekkailla ainakin Psyko-elokuvia ja kuukausi loppuu tuttuun tapaan Halloween leffoihin, tänä vuonna vuorossa H2O sekä Resurrection.
Paljon muutakin mahtuu mukaan joista osa on jo kasaan valikoitunut mutta tahdon pitää osan leffoista ihan sattumanvaraisina ja mutu tuntumalla poimittavina.

Mites muut, onko Myers jo nähty lymyilemässä pensasaidan takana ja joko Jasonin kuiskaukset aiheuttaa kylmiä väreitä syystuulen puhaltaessa?
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5422
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: 31 days of horror 2020

Post by Tina DeMona »

Otan toki osaa tänäkin vuonna ja yritänpä taas saada leffan / päivä -keskiarvolla jotakin tänne rustailluksi. Mitä kyseiset pätkät sitten ovat en ole kyllä yhtään vielä pohtinut... Onhan sitä parikin kauhutapausta jotka hotsittaisi uusia mutta toki jotain uusiakin tuttavuuksia olisi kiva nähdä.
--- Amal shufar, at rrug ---

User avatar
rautapuoli
Sinanjun mestari
Sinanjun mestari
Posts: 3504
Joined: Mon Apr 07 2008 17:57

Re: 31 days of horror 2020

Post by rautapuoli »

Olkoot sitten halloween oiva syy ottaa itseään niskasta kiinni ja katsella primevideosta ja omista pinkoista katsomattomia kauhuiluja. Leffa per päivä-tahtiin en varmasti ehdi, mutta noin muuten voisi kyllä reilummalla kädellä tuutata menemään. Sillee ees joissain määrin hengessä mukana.
Saab 900
Built as a Merc, safe as a Volvo, and so much cooler than a BMW.

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9217
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: 31 days of horror 2020

Post by Exterminator »

Osallistutaan tietenkin, vaikka 31 kpl:sta tullaan jäämään radikaalisti. Kirjastossa toivottavasti pistävät taas esille levyjä, kuten oli viime vuonna. En oikein selailemalla muuta löytänyt kuin sen Firestarterin. Jollain oli siihen varaus, mutta sainpa silti lainaan, hah! Ehkä Eyes Wide Shutin verran Tomppaakin voisi ottaa mukaan, kyllähän tämä ainakin hipoo kauhua!

Niin ja Invisible Maniä olen kyttäillyt, että jos kympillä lähtisi, voisin tilata!
-You have a huge fucking dick!

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4764
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: 31 days of horror 2020

Post by aTomiK »

Kuulostaa hyvältä, muutama päivä vielä...
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
mr_bungle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1408
Joined: Wed Dec 16 2009 11:23
Location: Oulu

Re: 31 days of horror 2020

Post by mr_bungle »

Leffoja mahdollista katsella n. 18 päivänä kuukaudessa, mutta tällä kertaa silti puristan yhteensä sen 31. Täytyy heti torstaina vetäistä muutama. Nää lokakuut on hyviä niiden leffojen uusintakatseluun, jotka on vuosia pyörineet siinä ”tää oli hyvä ja pitäisi joskus kattella uusiksi” -pinkassa. Ja niiden, jotka muistaa jo läpikotaisin ulkoa mutta haluaa päästä niistä taas turisemaan ja hehkuttamaan.

User avatar
speKtacle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1253
Joined: Thu Aug 14 2008 0:05

Re: 31 days of horror 2020

Post by speKtacle »

Kauhuelokuvia on taas vuoden aikana kertynyt hyllyihin roima määrä, joten valinnanvaraa riittää. Uudempaa indiekauhua, vanhaa b-roinaa, nollabudjetin saastaa, mindfuck sekoilua, arthouse käsittämättömyyksiä ja voisihan sitä kerrata jotain franchise klassikoitakin. Valmista listaa en aio tehdä, vaan mennään päivän mutulla.

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9217
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: 31 days of horror 2020

Post by Exterminator »

Exterminator wrote:
Thu Sep 24 2020 18:26
Kirjastossa toivottavasti pistävät taas esille levyjä, kuten oli viime vuonna.
Olihan nuo pistäneet, ja mukaan lähti:
Psyko
Saw
Halloween (se joku uusi, jossa Jamie Lee)
Diary of the Dead
Ennustus


Kaksi ensimmäistä nähty joskus niin kauan sitten, että ei kun uusimaan!

Ja Manaaja olisi toisessa kirjastossa, yritän sitäkin... sitten omista hankinnoista tietysti joitakin.

Kyllä tässä kymmenen+ pätkän tsekkailuun pitäisi mahikset olla lokakuussa. Jos noin puolet 31:stä onnistuisi, olisin aika tyytyväinen.
-You have a huge fucking dick!

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4764
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: 31 days of horror 2020

Post by aTomiK »

Killer Klowns from Outer Space (1988) 3,5/5
https://www.imdb.com/title/tt0095444/

Homma käyntiin Chiodo veljesten kauhukomedia uusinnalla joka tällä kertaa Arrowin siniseltä.

Simppelissä tarinassa Crescent Coven pikkukaupungin puistossa muhinoimassa olevat sankarimme Mike Tobacco (Grant Cramer) sekä Debbie Stone (Suzanne Snyder) näkevät avaruusaluksen lauskeutuvan lähimetsään.
Sitä sitten tutkimaan ja paljastuu, että tappajapellet on tulleet maapallolle hankkimaan ihmisiä ravinnokseen joten kaaosta seuraa.

Silkkaa 50-luvun sci-fi- sekä kauhuelokuva homageahan tämä on ja näitä leffoja Chiodon pojat olivat lapsesta saakka fanittaneet.
Filmi on hyvin onnistunut low-budget pläjäys mikä on kasvattanut kulttimainettaan vuosien varrella. Tunnelma on kohillaan ja kieli poskessa painetaan menemään.
Vekkuleita efektejä riittää ja tappajapellet on tehty tyylillä. Sitä kauhua olisi kuitenkin saanut olla enemmän ja jopa leffan ekaa kertaa nähnyt jälkikasvuni oli samaa mieltä.

Cast vetää ihan mukiinmenevästi mutta nyt useamman kerran leffan nähtyäni kaipaisin päähenkilöihin jotain ekstraa. Seikkailuun osallistuvaa poliisia esittävä John Allen Nelson on ihan cool mutta filmin kaappaa kyllä helposti itselleen legendaarinen John Vernon joka äksyilee mahtavasti vanhempana nuorisoa vihaavana kyttänä.

John Massarin säveltämä score on hyvä ja The Dickies yhtyeen esittämä teemabiisi todellinen klassikko ja muistan kuinka heidän Killer Klowns from Outer Space ep:tä 90-luvun alussa kuunneltiin.

Arrown julkaisu on pakattu täyteen mainioita ekstroja ja varsinkin Chiodo veljesten faneille tämä on melkoinen aarreaitta. Jätkäthän on vastuussa myös mm. Critters leffan nakertajista. Harmi homma ettei Killer Klowns aikoinaan menestynyt joten uusia omia leffoja ei ole tämän jälkeen jätkiltä saatu.
Ei sillä etteikö jatko-osaa oltaisi yritetty tehdä mutta jokin juttu on aina estänyt homman toteutumisen. Ehkä asia olisi jo aika jättää sikseen.

Kiva leffa varsinkin niille joille myös esikuvat toimii ja kyllähän tällainen lokakuun maraton on oivallisinta aikaa tällaisten filmien katsomiselle.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9217
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: 31 days of horror 2020

Post by Exterminator »

^ Tuo pitäisikin ottaa uusiksi, kun en yhdellä katselulla vielä mitenkään alkanut fanittaa.
aTomiK wrote:
Wed May 20 2020 7:31

Child´s Play (2019) 2/5
https://www.imdb.com/title/tt8663516/

Okei, remake nähty eikä kyllä vakuuttanut. Ohjaajana joku norski Lars Klevberg.

GoodGuy nukke on muuttunut tässä Buddiksi jota Kaslan yhtiö valmistaa mm. Vietnamissa missä shittiä saanut työntekijä poistaa eräästä kappaleesta kaikki suojaukset ennen itsemurhaa.
Tämä nukke sitten matkaa mutkien kautta päähenkilöille eli kaupan kassa Karenille (Aubrey Plaza) ja tämän pojalle Andylle (Gabriel Bateman).
Nuken avulla pystyy ohjaamaan kaikkia kodin älylaitteita ja se on itseoppiva mutta selvästi valmistusvirheinen. Nukke ottaa tyhmien vaiheiden jälkeen nimekseen Chucky ja alkaa lahdata Andya uhkaavia tyyppejä.

Siis olihan tässä mahdollisuuksia hyvään elokuvaan mutta kunnon osaaminen ja tyylitaju puuttuu. Yhtään oikeasti hyvää hahmoa ei filmiin ole kirjoitettu ja voi voi sitä perseilyn sekä turhan komedian määrää.
Plaza on ihan pantavan oloinen mutta mimmi on pääasiassa komedienne joten plääh. Bateman ja muut tenavat on vanhempia kuin alkuperäisen Andy eivätkä suht toimivan alun jälkeen vakuuta.
Buddi näyttää jotenkin typerältä mutta onneksi tässä on sentään käytetty edelleen myös oikeita nukkeja. Chuckyn ääninäyttelijäksi oli kuin ihmeen kaupalla saatu Mark Hamill mutta eipä hänkään mitään jokerin tapaista klassikkoa ole tällä kertaa luonut.

Leffa on myös tarpeettoman raaka siihen nähden, että mukana on paljon tenavia eli tekijöiltä puuttuu ymmärrys tällaisiakin asioita kohtaan. Olisi ehdottomasti pitänyt panostaa enemmän tunnelmaan ja kohtausten rakenteluun.

Klevbergin fanipoikuus tulee elokuvassa myös turhankin hyvin selville sillä mukana on useita E.T. homagehetkiä, kaupassa oleva leikkiauto puhuu Robocop juttuja, Andyn seinällä on Killer Klowns juliste ja pitihän sitä Star Warsiakin heittää mukaan.
Yksi ärsyttävimpiä kohtauksia on, kun tenavat katsoo Texas kakkosta ja tästä näytetään raaimmat kohtaukset joissa naskalit nauraa jatkuvasti joten Chucky ymmärtää väärin puukko ja sahaleikkien olevan hauskaa. Siis onhan se viihdyttävä leffa mutta ei se nyt saatana mikään komedia ole!

Kyllä tämä jonkin sortin pettymys oli, ei ollenkaan niin fiksu kuin kuvittelin. Jatko-osaa pedattiin vitun tylsästi ja kai sellainen tulee koska 10 millin budjetilla irtosi kuitenkin se 45 miljoonaa.
Ihan eri lähtökohdista katsoin tämän, sillä yhtäkään Chuckya en tietenkään ollut nähnyt, vaikka toki murhaavan nuken tiesinkin. Kauhuakin edelleen katselen vähän, joten nämä ehkä jotenkin omaan vastaanottamiseen vaikuttivat - joka tapauksessa minulle tämä lähti selvästi paremmin ja antaisin luultavasti jopa 3,5/5. Ei ollut aTomiKille komiikka toiminut, minulla taas siitä ei moitteita oikeastaan ole, upposi kyllä ihan. Sitten tietysti oli mukavan inhoja tappoja. Aubrey Plazasta roolisuorituksesta tykkäsin, eikä pahan näköinenkään, ja Bateman tuntui olevan osaava lapsinäyttelijä. Jaa Chuckyna oli Mark Hamill, enpä yhtään tunnistanut. En nyt enää oikein muistakaan niin tarkkaan tätä suoritusta, taisi ajaa asiansa ainakin.

Olisi hauskaa nähdä niitä alkuperäisiäkin elokuvia joskus.
-You have a huge fucking dick!

User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5422
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: 31 days of horror 2020

Post by Tina DeMona »

Pitäisi minunkin killeriklovnit uusia, kun en ole tainnut nähdä kuin kerran vaikka DVD on vuosikaudet hyllyssä ollut. Muistan kyllä tykänneeni!


1/31 - Faust: Love of the Damned (2000)
https://www.imdb.com/title/tt0223268/reference

Toisella uusinnalla kuitenkin aloittelin ja katsottavaksi rantautui tämä kummajainen. Sekin on tehnyt mieli nähdä uudestaan jo pitempään, lähinnä koska eräs seuraamani youtube-videoporukka siitä arvostelunsa jossakin vaiheessa väsäili.

Faust on vähän samaa The Crow'lle kuin se muutama päivä sitten katsomani Showdown Karate Kidille, ja kuten senkin suhteen, pidän tästä altavastaajaelokuvasta paljon enemmän kuin aiemmasta menestysvaihtoehdosta. Joskaan tämä Faust nyt ei sentään ihan samanlainen mestariteos ole kuin Showdown oli.

Vertailun syyt ovat kuitenkin melkoisen selvät: sekä Crow että tämä ovat molemmat 90-luvun goottihenkiseen indie-sarjakuvaan perustuvia arkifantasiapätkiä joissa nimihenkilö palaa uusin, mystisin voimin kuolemansa jälkeen kostamaan kokemiaan vääryyksiä. Aina on pimeää ja yö, ja visuaalista kenttää hallitsee sateinen, rokkenrollikulttuurihenkinen industriaalihelvetismi. Siinä mielessä toi tietysti mieleen myös Spawnin - ja siis nimenomaan ne ässät sarjikset eikä sitä 90-luvun pökäle-elokuvaa. Niin, ja kai se Goethen alkuperäistarinakin siellä jossain taustalla on, sopimuksia pirujen kanssa kun laadiskellaan ja noin.

Enpä ole näitä sarjiksia koskaan lukenut. Sen piirtäjän kuvitukseen olen kyllä muuten törmännyt internetissä ja varsin ässältähän se kieltämättä vaikuttaa.

Nyt meillä on kuitenkin tarjolla myös niitä kauhuelementtejä mikä on ihan mukavaa (plus oikeuttaa tälläämisen tähän esi-halloween-palstaan). Ohjaaja Brian Yuzna on ennenkin tehnyt kauhuhommia ja vaikka aika hit & miss -kaveri onkin, kyllä häneltä parhaimmillaan tällainen kama vaan lähtee. Gorea ja monstereita - mm. lopun todella päheä käärmemörkö - on ollut väsäilemässä itse Screaming Mad George. Verta lenteleekin oikein kivasti ja vinkeitä kummajaisvisioita ei nuukailla.

Paskintahan tässä on itse päähenkilö. Hän näyttää ensinnäkin ihan vitun naurettavalta ne voimat saatuaan; on kuin Wolverinen kynsillä varustettu, kehitysvammainen demoniversio Batmanista. Kaiken lisäksi herra aktööri myös vetää sen verran roimasti yli että menee jo noloilun puolelle jopa tällaisessa, selkeästi omassa kummajaismaailmassaan tapahtuvassa sarjakuvajutussa. Suuhun kirjoitetut Spider-Man -tyyppiset vitsailut ovat kanssa ihan väärässä elokuvassa vaikka muuten ajoittainen huumori tervetullutta onkin. Ehkä tämän yhden jutun mielelläni vaihtaisinkin sen toisen leffan kanssa päittäin ja ottaisin ennemmin Brandon Leen tähän liehumaan pitkine takkeineen ja mysteerimiesmeikkeineen.

Onneksi protagonistin köpöisyys ei lopulta edes niin kauheasti haittaa koska vähän kuin lemppari Batman-filmissäni, Batman Returnsissakin, päähenkilö jää auttamatta sivustakatsojaksi omassa tarinassaan ja estradin valtaavat jännät sivuhahmot ja koko tämä omintakeinen maailma. Ihan kivan sivuosan saa Jeffrey Combs joka esittää tapausta tutkivaa poliisia.

Erityisesti pahisten elokuva tämä on täysin. Paholaista, tai siis M:ää (kai nyt sitten taas Mefistofeleen mukaan) näyttelee Andrew Divoff joka vanhentuneena ja valkohapsisena näyttää, ajankohdalle sopivasti, yksi yhteen USA:n presidenttiehdokas Joe Bidenilta. Tästä voinee kukin hakea sellaista symboliikkaa kuin haluaa, tosin mitä se kertoo vastapuolesta en uskalla edes ajatella. M:n ämmä eli todella ihana, petollinen tissinaiskätyri on kanssa hulppea hahmo ja näiden kahden isoimman efektikohtauksen kaikki elokuvan nähneet varmaan muistanevatkin. Erityistunnustus myös elokuvan puvustajalle tämän naisen asustuksesta.

Tuota päähenkilöä lukuunottamatta oikein visuaalisestikin kiva elokuva vielä, lavasteet ovat hauskoja ja yksityiskohtaisia, kuvaus komeaa ja vaikka aina ollaan siinä puolen askeleen päässä täydestä edgykorneudesta, kyllä tämä vaan jotenkin minulle tällaisella metallimusiikkivideoiden ja roskaleffojen yhtymäkohta-akselilla toimii. Välillä pätkä laahailee turhia ja loppukin vähän lätsähtää mukavista okkultismihäröilyistään ja mainitusta loppumonsterista huolimatta, ja ehkä sellaiset ihan huippukohdat kuitenkin jäävät paria lukuunottamatta puuttumaan. Varsin katsottava leffa nyt näin kuitenkin tähän kuukauden alkuun.

Ja varmasti Xtron ohella yksi järkevimpiä filmejä mitä Dark Label on ikinä DVD:nä julkaissut.
--- Amal shufar, at rrug ---

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4764
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: 31 days of horror 2020

Post by aTomiK »

^^ Ihan mielenkiintoinen arvio Exältä Child´s Play leffasta. Ihan varmasti katsoit sen täysin eri silmillä, kun ne perus Chuckyt on näkemättä.

^ Tuo Faust kuulostaa erittäin kiintoisalta. Sitä alkuperäistä Love of the Damned sarjakuvaa löytyy hyllystä muutama numero ja se on kyllä sellaista veri, visva, sperma, tissi, pillu, kyrpä, tappo, panojuhlaa että alta pois.
En ollut tietoinen tai muistanut tuollaisen leffan olemassaolosta joten menee ilman muuta hankintaan. Onneksi huutonetistä löytyy kiekkoa reilusti.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
mr_bungle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1408
Joined: Wed Dec 16 2009 11:23
Location: Oulu

Re: 31 days of horror 2020

Post by mr_bungle »

Jostain syystä tää sivusto ei anna taaskaan postata kuvia, joten olkoot. Kokeilin yli viittä eri kuvaa ja kaikki alle 1000px leveydeltään. Edit: kokeilin kopioida kuvalinkin aiemmasta postauksestani jossa kuva näkyy ja ei onnistu sekään jostain syystä tähän lankaan...

1/31: From Beyond

Stuart Gordonin ohjaama sekä Jeffrey Combsin, Barbara Cramptonin ja Ken Foreen tähdittämä pläjäys on minusta huikeiden efektiensä puolesta kasarikauhun valioliigaa The Thingin, The Flyn, The Blobin, Societyn yms. kanssa. Melkoisen railakasta meininkiä. Teatteriversiosta leikatut osuudet oli reiskalla yllättävän hyvällä kuvanlaadulla. Ja Barbara Crampton tässä pätkässä on kyllä huhhuh... Jostain syystä tämä on tullut katseltua useampaan kertaan kuin Re-Animator, jonka suosion pohjalta kai tämä kasattiin.

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4764
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: 31 days of horror 2020

Post by aTomiK »

From Beyond on erittäin tiukka ja pitäisi kyllä uusia taas kuten Re-Animatorkin.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4764
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: 31 days of horror 2020

Post by aTomiK »

The Wolfman (2010) 3,5/5
https://www.imdb.com/title/tt0780653/?ref_=fn_al_tt_1

Eilen oli täysikuu joten Universalin The Wolfman remake käväisi katselussa ja oli ihan hyvä. En tiennyt yhtään mitä odottaa mutta kyllä tämä viihdytti.

Tarinassa ollaan Englannissa vuodessa 1891 ja näyttelijänä maailmaa kiertänyt "tuhlaajapoika" Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) joutuu palaamaan kotikartanoonsa veljensä kihlatun Gwenin (Emily Blunt) kutsumana.
Kartanoon paluu ei ole ongelmatonta sillä menneisyys on ollut karu ja suhde isä Johniin (Anthony Hopkins) heikko. Kaikenlisäksi veli löytyy kuolleena.
Lawrence alkaa tutkia veljensä kuolemaa kohdaten mustalaisleirissä pedon mikä puree häntä kaulaan. Seuraa ihmeparantuminen ja seuraavan täydenkuun aikaan tapahtuu hirveitä.

The Wolfman remaken tekovaihe oli täynnä ongelmia mutta yllättävän kivan leffan tekijät on silti aikaan saaneet. Toiminta edellä mennään joten varsinaista kauhua tässä ei juuri ole mutta tunnelmaa kuitenkin löytyy jonkin verran.
Itsekin kova wolfman fani Del Toro vetää hyvin ja Blunt on melkoisen ihana. Hopkins pääsee irrottelemaan oikein kunnolla ja petoa jäljittävänä Scotland Yardin miehenä nähdään Hugo Weaving.
Vain director´s cutissa esiintyvä Max von Sydow tuo lyhyessä roolissaan elokuvaan selvästi lisäarvoa.

Elokuva on yllättävän verinen ja ruudulla nähdään myös irtojäseniä sekä kunnon gorea mitä en todellakaan odottanut. Rick Bakerin tekemät maskeeraukset on erinomaisia ja kunnioittavat Jack Piercen vuoden 1941 perintöä.
Baker nappasi töistään jälleen Oscarin (jo seitsemäs!) ja kun se ensimmäinen tuli myös ihmissusi leffasta (An American Werewolf in London) niin ympyrä tavallaan sulkeutui.
Filmissä on totta kai myös paljon cgi:tä joista osa toimii mutta muutamat hetket aiheutti hieman närästystä.

Joo, tekovaiheessa oli tosiaan monia vaikeuksia. Alkuperäinen ohjaaja vaihtui tuottajien määräyksestä Joe Johnstoniin ja scoren säveltäjäksi palkattiin aluksi Danny Elfman minkä jälkeen Paul Haslinger tekaisi filmiin syntikkavetoisen musiikin.
Tämä ei kuitenkaan lopulta sopinut tyyliin ja siirryttiin takaisin Elfmanin scoreen johon pari äijää teki vielä muutoksia. On se joskus vaan niin vitun vaikeaa ; )
Elokuvaan kuvattiin myös lisäkohtauksia, kun kahdella jalalla kulkeva susihukkanen päätettiin muuttaa välillä neljällä kintulla kipittäväksi pedoksi. Tämähän tarkoitti sitten budjetin ylittymistä.

Leffa menestyi odotuksiin ja budjettiin nähden kehnosti joten jatko-osat jäi tekemättä ja eräs spin-off leffa muutettiin omaksi kokonaisuudekseen mutta nyt The Invisible Manin menestyksen myötä susi ilmeisesti taas pian ulvoo ja Leigh Whannellin ohjauksessa karvoittuu Ryan Gosling.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

Post Reply